Pretraga

Imprint

Saga RS d.o.o. Banja Luka, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 51 320 700 (centrala)
fax: +387 (0) 51 320 701

e-mail: sagars@saga.rs

I Krajiškog korpusa 22
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tip organizacije: Privatno vlasništvo

Većinski vlasnik je New Frontier Holding GmbH (NFH)

 

Uslovi korišćenja internet prezentacije preduzeća Saga RS d.o.o. Banja Luka, Bosna i Hercegovina


Korišćenjem internet prezentacije preduzeća Saga RS d.o.o. Banja Luka, Bosna i Hercegovina (u daljem tekstu Preduzeća) ili drugih servisa postavljenih na domenu www.saga.ba, pristajete na određene uslove i pravila koji su navedeni u daljem tekstu.
Preduzeće ne daje nikakve garancije, niti je odgovorno za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na internet prezentaciji preduzeća. Preduzeće nije odgovorno za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Preduzeće ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu preuzimanjem podataka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću internet prezentacije Preduzeća.

Preduzeće može da promeni ili ukine sadržaje s vremena na vreme, iz bilo kog razloga, i bez najave, bez odgovornosti prema vama ili bilo kom trećem licu. Zadržavamo pravo da uslove korišćenja menjamo s vremena na vreme, bez najave. Molimo vas da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

Ni pod kojim okolnostima Preduzeće nije odgovorno za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnju trećih lica, i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Internet prezentacija Preduzeća je namenjena isključivo vašem ličnom, ne-komercijalnom korišćenju. Nije dozvoljeno korišćenje internet prezentacije Preduzeća radi povećanja posećenosti vašeg sajta u komercijalne svrhe, kao što je prodaja reklamnog prostora. Ukoliko želite da servise internet prezentacije Preduzeća upotrebite u komercijalne svrhe, za to je neophodan poseban ugovor unapred, pre početka komercijalnog korišćenja. Kontaktirajte nas za više informacija o tome.

Internet prezentacija Preduzeća ne prikuplja vaše lične podatke, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail. Preduzeće, međutim, dolazi do određenih informacija, koje nisu Vaši lični podaci, već se odnose na internet provajdera koji koristite da biste se povezali na Internet, Vašu IP adresu, tip čitača ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows). Ove informacije koriste se u statističke svrhe, tj. da bi naša služba Marketinga mogla što bolje da odredi efekte neke reklamne kampanje. U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem nekog našeg upitnika. U tom slučaju, Preduzeće prikuplja ove informacije da bi udovoljila Vašim zahtevima i potrebama, a koji zavise od konkretnog slučaja. Uvek, kod svakog formulara koji vam Preduzeće preko svoje internet prezentacije nudi da popunite, će biti istaknuta namena podataka koje upisujete, i način na koji možete tražiti da se ti podaci izbrišu iz naše baze.

Ovi uslovi korišćenja nadomeštaju i zamenjuju sve prethodne uslove korišćenja, pismene ili usmene, koji se tiču korišćenja internet prezentacije Preduzeća. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora će biti efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane Preduzeća.