Pretraga

MOBILNA KANCELARIJA

 

Kako želite da radite?

Kako da poboljšate poslovanje?

Želim da putujem i da radim!

Današnje radno okruženje ne zahteva kancelariju. Svoje poslovne obaveze možete efikasno da završite i putem mobilnih uređaja, bilo gde da se nalazite i u bilo koje vreme. IP telefonija, mail i video komunikacija u potpunosti zamenjuju klasično radno mesto.

Želim da uvek budem u vezi sa kolegama, bez obzira gde se nalazim!

Mail, instant tekstualna, glasovna i video komunikacija u visokoj rezoluciji su uvek dostupni.

Želim da imam zaštićen pristup kompanijskoj mreži kad odem na kafu!

Virtuelizacija i rad u „oblaku“ omogućava da svoje radno mesto ponesete sa sobom u kafić, uz puno obezbeđenje sigurnosnih polisa koje postoje u kompaniji. Omogućen je pristup svim fajlovima i mrežnim uređajima uz punu sigurnost rada.

Želim da imam punu IT podršku uvek i na svakom mestu!

Centralizovana kontrola obezbeđuje zaštitu u slučaju gubitka ili krađe uređaja. Obezbeđeno je daljinsko brisanje poslovnih podataka i zaključavanje uređaja.

Želim da sa svih mobilnih uređaja pristupam svojim poslovnim podacima!

Prenosni računar, tablet ili telefon – svaki od ovih uređaja donosi punu funkcionalnost u poslovnom okruženju baš kao da sedite u kancelariji. Ukoliko želite, za poslovne potrebe možete da koristite i svoj uređaj, na koji ste se navikli.

 

Želim da smanjim troškove!

Zaposleni koji većinu svog radnog vremena provode na terenu ne moraju da imaju radno mesto u kancelariji. To za kompaniju znači zakup manjeg poslovnog prostora, manje troškove za radno mesto, manju potrošnju energije…

Želim da optimizujem poslovanje!

Zaposleni koji ne sede u kancelariji provode više vremena komunikaciji sa klijentima, imaju bolju kontrolu nad poslovnim procesima i bolje balansirano svoje vreme. Ako rade od kuće, podiže se njihova produktivnost i zadovoljstvo poslom, što dovodi do njihovog efikasnijeg rada, pa samim tim i povećanja profita za kompaniju.

Želim da ubrzam komunikaciju!

Umesto da organizujete sastanke uživo sa kolegama i klijentima, putem video konferencija uštedećete vreme i finansijska sredstva za putovanje.

Želim da objedinim poslovanje!

Različiti delovi grada, različiti gradovi, pa čak i različite države i kontinenti ne predstavljaju barijeru. Lokacije vaših poslovnica više nisu ograničavajući faktor u upravljanju poslovanim procesima.